Protocolbureau B.V.


Anna Paulownastraat 12 2518 BE 's-Gravenhage
0703841199 Klik om te bellen

Over Protocolbureau B.V.

Protocol gaat in essentie over het onderhouden van relaties; het regisseren van persoonlijke aandacht en het standaardiseren van gedragsregels en -procedures. Protocol management biedt de mogelijkheid de persoonlijke ontmoeting te coördineren. In een wereld waarin tijd schaars is en technologie zorgt voor verregaande standaardisatie, is persoonlijke aandacht het grootste goed wat je iemand kan geven.

Protocol is het regisseren van persoonlijke aandacht
Het Protocolbureau is opgericht in 1996 ter gelegenheid van de uitreiking van de Franklin D. Roosevelt Four Freedoms Awards aan Z.M. de Koning van Spanje. De toenmalige ceremoniemeester van H.M. Koningin Beatrix bereidde ons daarop voor met een lezing over protocol. Later schakelde hij het Protocolbureau in op de Koninklijke Huwelijken en Staatsbegrafenissen en het Protocolbureau werd dé protocolexpert van Nederland.

Het Protocolbureau is dé protocolexpert van Nederland 
Meer recente voorbeelden van high-level events en netwerkbijeenkomsten waar wij bij betrokken waren zijn de uitreiking van de World Press Photo of the Year en de Koning Willem I Prijs, de opening van de Dutch Design Week en het TodaysArt festival, modeshows voor talloze Nederlandse couturiers, de heropening van het Rijksmuseum en het Mauritshuis, netwerkbijeenkomsten voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en verschillende internationale VN-conferenties.

Het Protocolbureau begeleidt organisaties bij de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van high-level events en netwerkbijeenkomsten met hoogwaardigheidsbekleders of andere belangrijke relaties. Onze inzet garandeert dat uw belangrijke moment perfect verloopt en de relatie met de belangrijkste stakeholders wordt verstevigd.

Daarnaast organiseren wij trainingen over protocol, internationaal protocol, het management van high-level events, etiquette, cross-cultural communications, persoonlijke presentatie en strategisch relatiemanagement. Het Protocolbureau publiceerde verschillende boeken zoals onlangs het boek ‘Managing Authentic Relationships‘.

Foto's

Protocolbureau B.V. in het kort

Organisatie op gebied van

Coaching
Corporate Events
Evenementen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Protocolbureau B.V.


Anna Paulownastraat 12 2518 BE 's-Gravenhage
0703841199 Klik om te bellen