Protocolbureau B.V.


Koninginnegracht 41 2514 AD 's-Gravenhage
070 384 1199 Klik om te bellen

Over Protocolbureau B.V.

Wat is de waarde van protocol in de ontwikkeling van effectieve ontmoetingen met de meest gewaardeerde stakeholders? Wat is de waarde van protocol bij het verkrijgen van toegang tot de juiste netwerken? Hoe te zorgen voor sterke relaties in deze uitdagende tijden? Hoe ervoor te zorgen dat de netwerkactiviteiten bijdragen aan het behalen van onze strategische doelstellingen? Hoe werken we intern het beste samen om dit doel te bereiken?

Protocolbureau ondersteunt organisaties bij de professionalisering van het relatiemanagement. Onze aanpak garandeert een duurzame, wederkerige relatie met de meest gewaardeerde stakeholders.

Wat is protocol?

Protocol gaat in essentie over het onderhouden van relaties; het regisseren van persoonlijke aandacht en het standaardiseren van gedragsregels en -procedures. Protocol management biedt de mogelijkheid de persoonlijke ontmoeting te coördineren. In een wereld waarin tijd schaars is en technologie zorgt voor verregaande standaardisatie, is persoonlijke aandacht het grootste goed dat je iemand kan geven.

Onze boeken over de waarde van protocol bij het bouwen van sterke relaties

Onze visie op het bouwen van professionele relaties staat beschreven in de boeken 'Protocol to Manage Relationships Today: Modern Relationship Management Based Upon Traditional Values' en 'Managing Authentic Relationships; Facing New Challenges in a Changing Context', uitgegeven door Amsterdam University Press.

Training en opleiding

Deze visie is ook het onderwerp van onze trainingen in Amsterdam, Brussels, Doha en Den Haag; ontwikkel jezelf tot dé relatiemanagement expert van jouw organisatie.

Opgericht in 1996

Het Protocolbureau is opgericht door studenten van de Hotelschool The Hague in 1996 ter gelegenheid van de uitreiking van de Franklin D. Roosevelt Four Freedoms Awards aan Zijne Majesteit de Koning van Spanje. De toenmalige ceremoniemeester van Hare Majesteit Koningin Beatrix bereidde ons daarop voor met een lezing over protocol. Later schakelde hij het Protocolbureau in op de Koninklijke Huwelijken en Staatsbegrafenissen en het Protocolbureau werd dé protocolexpert van Nederland.

Foto's

Het Protocolbureau organiseert en ontwikkelt relatiebijeenkomsten en officiële evenementen voor het bedrijfsleven en de overheid

Protocolbureau B.V. in het kort

Organisatie op gebied van

Coaching
Corporate Events
Evenementen
Protocol
Relatiemanagement

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Protocolbureau B.V.


Koninginnegracht 41 2514 AD 's-Gravenhage
070 384 1199 Klik om te bellen