Pegasus Events


Jufferkade 81 3011 VW Rotterdam
0104135951 Klik om te bellen

Over Pegasus Events

Pegasus Events gelooft dat bedrijfsevenementen onmisbaar zijn voor succesvolle bedrijven. Daarom creëren wij mooie ervaringen met evenementen. Onze activiteiten dragen aantoonbaar bij aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten. Wij bieden verrassende en vernieuwende bedrijfsevenementen die bijdragen aan het halen van uw doelen. Dit doen we zowel in Rotterdam als ver daar buiten.

Met onze bedrijfseconomische achtergrond zijn wij oprecht geïnteresseerd in uw zakelijke doelen en vertalen dat naar een origineel evenement dat de verwachting van u, uw medewerkers en uw klanten overtreft. Dit doen we professioneel, op maat en kundig. Wij hebben onze dienstverlening verdeeld over twee divisies; Pegasus Rotterdam en Pegasus Specials.

Bedrijfsuitjes en teambuilding

Bij Pegasus Rotterdam kunt u terecht voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten in en om de Maasstad, waarbij kan worden gekozen uit een aantal bewezen succesprogramma’s, maatwerk of een combinatie van beiden. Naast het behalen van bedrijfsdoelen staat plezier voorop bij onze bedrijfsuitjes. Ons aanbod is erg divers. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om tijdens een bedrijfsuitje over de Rotterdamse Maas te varen, maar ook een sportquiz in de stad behoort tot de mogelijkheden. Tijdens onze teambuilding activiteiten moet er goed worden samengewerkt en garanderen we een leuke dag. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sloepenspeurtocht waarbij u zelf aan het roer staat?

DMC Rotterdam

Ons label Your DMC Rotterdam valt onder Pegasus Rotterdam. Met ons Destination Management Company label bedienen we reisprofessionals die met groepen naar Rotterdam willen komen. Het van A tot Z verzorgen van accommodaties, activiteiten, transfers, restaurants en feesten is onze passie. Wie op zoek is een DMC partij in Rotterdam, is bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsevenement op maat

Met Pegasus Specials organiseren wij bedrijfsevenementen op maat. Speciaal voor uw bedrijf organiseren we bijvoorbeeld een onvergetelijke incentive reis in Nederland of daarbuiten. Ook een afgestemd personeelsuitje of een meeting waar iedereen in een bijzondere ambiance wordt gevoed met goede ideeën behoort tot de mogelijkheden. Speciaal voor u en uw relaties stellen we een uniek relatie event samen en als u een product of idee wil lanceren, zorgen wij voor een onvergetelijke kick- off.
Wij vertalen de input die u geeft tijdens de intake naar een bedrijfsevenement op maat. Dit doen we vanuit een missie: het organiseren van een event dat wordt herinnerd!

Foto's

teambuilding in Rotterdam

Pegasus Events in het kort

Organisatie op gebied van

Corporate Events
Evenementen
Incentives

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Pegasus Events


Jufferkade 81 3011 VW Rotterdam
0104135951 Klik om te bellen