KAAT&CO


Postbus 9561 4801 LN Breda
076-8888370 Klik om te bellen

Over KAAT&CO

KAAT&CO is een full service evenementenbureau gespecialiseerd in de creatie van zakelijke events. Doelstellingen worden vertaald naar live communicatie, de ultieme manier om een boodschap te communiceren en om met uw doelgroep in contact te treden.

Creatie van communicatieve, actieve en feestelijke belevenissen die de doelgroep raken, emotioneren en binden aan de organisatie. Dat doen we met veel overtuiging en betrokkenheid.

Of het nu gaat om een personeelsfeest, productintroductie, teambuilding, incentive, congres, of een relatie-event, KAAT&CO ontzorgt en begeleidt u tot in de puntjes, zowel tijdens het event als in het voor-en natraject.

KAAT&CO streeft naar het opbouwen van een langdurige eventvriendschap. Een event staat immers niet op zichzelf. Het maakt onderdeel uit van de communicatiestrategie op de lange termijn.

U krijgt een eigen projectteam wat zorgt voor korte communicatielijnen, een duidelijke en heldere planning, grenzeloze creativiteit, en uiteraard het belangrijkste: realisatie van unieke evenementen. Ons vak verstaan we als geen ander. Niet voor niets is al 3 keer de Gouden Giraffe - dé vakprijs van de eventbranche - gewonnen voor het meest creatieve en innovatieve concept. Dat maakt ons uniek in Nederland!

KAAT&CO in het kort

Organisatie op gebied van

Active short breaks
Adventure
Amusement
Catering
Coaching
Corporate Events
Evenementen
Incentives
Recreatief
Sportief
Teamtrainingen

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

KAAT&CO


Postbus 9561 4801 LN Breda
076-8888370 Klik om te bellen