JB Productions


Nijverheidsweg 33 3274 KJ Heinenoord
0186602140 Klik om te bellen

Meer dan 34 jaar ervaring
Meer dan 2850 reviews voor onze artiesten
Breed aanbod entertainment

Over JB Productions

Artiestenbureau JB Productions is een ervaren boekingskantoor dat al meer dan 34 jaar actief is in de Nederlandse entertainmentindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het boeken van artiesten, coverbands, presentatoren, bekende Nederlanders en andere entertainers voor verschillende evenementen zoals bedrijfsfeesten, festivals, bruiloften en verjaardagsfeesten.

Professionals voor jouw evenement

Ons team bestaat uit ervaren professionals die je graag ondersteunen bij het organiseren van jouw evenement. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte artiest voor je feest of het regelen van de technische productie, ons team staat voor je klaar om jou te helpen.

Attractieverhuur voor ieder feest

Naast ons boekingskantoor hebben wij ook een afdeling die zich specialiseert in het verhuren van diverse attracties. In ons attractieverhuur programma vind je een breed scala aan attracties die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Zo hebben wij onder andere springkussens, suikerspinmachines, steltlopers, outdoor attracties, smul attracties en opblaasbare attracties.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw evenement een succes wordt en je gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Daarom bieden wij onze klanten een persoonlijke en professionele service aan, waarbij wij altijd rekening houden met hun wensen en budget.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een artiest voor jouw bedrijfsfeest of een opblaasbaar springkussen voor een kinderfeestje, JB productions is jouw betrouwbare partner in entertainment en attractieverhuur.

"Laat jouw podium tot leven komen met JB Productions - het artiestenbureau dat jouw evenement onvergetelijk maakt."

Foto's

JB Productions in het kort

Organisatie op gebied van

Amusement
Artiesten
Evenementen
Kinderen

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

JB Productions


Nijverheidsweg 33 3274 KJ Heinenoord
0186602140 Klik om te bellen