Company Shaping


Kaldenkerkerweg 20 5913 AE Venlo
0773524291 Klik om te bellen

Over Company Shaping

Company Shaping™ is een organisatieadviesbureau dat alleen adviseurs inzet met een goede opleiding én ruime ervaring in het aansturen van afdelingen en bedrijven; die dus zelf daadwerkelijk verantwoordelijkheid hebben gedragen. Daarmee zijn de oplossingen die Company Shaping aandraagt niet alleen gebaseerd op objectieve theoretische analyses maar ook op praktijk en haalbaarheid. De door Company Shaping gecreëerde onderliggende structuren leiden tot transparantie en kostenbeheersing voor de klant. De klant weet vooraf waar hij aan toe is.

Company Shaping opereert op het raakvlak tussen ondernemen en bankieren. De diensten die Company Shaping aanbiedt bewegen zich tussen disciplines als met name bancaire- en financiële advisering, strategische planning en managementondersteuning. Onze doelgroep is primair de MKB ondernemer, waar eigendom en management meestal hand in hand gaan. Company Shaping onderhoudt uitstekende relaties met bankiers, accountants en juristen (advocatuur en notariaat) en veelal worden wij door hen geïntroduceerd bij hun eigen klanten.

De adviseurs van Company Shaping zijn ervaren managers uit het bedrijfsleven en/of de banksector. Zij bezitten naast een gedegen generalistische kennis tevens over uiteenlopende specialistische vaardigheden. Last but not least zijn het allemaal nuchtere mensen, die op basis van gezond boerenverstand met beide benen op de grond staan en blijven staan, ongeacht de hektiek waarin ze moeten opereren.

Foto's

Company Shaping

Company Shaping in het kort

Organisatie op gebied van

Bedrijfsadviesbureau
Coaching

Doelgroep

Bedrijven

Artikelen

Er is meer kapitaal beschikbaar dan u denkt!

Voor ondernemen geldt: de kosten gaan voor de baten uit. Een mooi businessplan op zak? Net gestart? Hard aan het groeien? In welke levensfase uw bedrijf zich ook bevindt, u hebt behoefte aan kapitaal. Dan...

Onze locatie

Company Shaping


Kaldenkerkerweg 20 5913 AE Venlo
0773524291 Klik om te bellen