BYLEI


Bomanshof 6 5611 NJ Eindhoven
040-245 88 49 Klik om te bellen

Over BYLEI

BYLEI is een ondernemend event- en creatiebureau, dat sinds 2004 wordt geleid door de gepassioneerde tweeling Lei en Lukas Willems.

We ontwerpen, produceren en regisseren bijzondere horeca concepten en evenementen. Geïnspireerd door onze opdrachtgevers en de markt. Dat maakt onze creaties verrassend, anders en memorabel.

Onze missie is het overtreffen van jullie verwachtingen en het prikkelen van jullie gasten: een lach, een traan, kippenvel, verwondering, een gevoel van ‘wow’.

Events
Spraakmakende en memorabele evenementen, zakelijk en particulier. Elk spectaculair personeelsfeest, jubileum, opening, exclusief diner, productpresentatie, relatiemarketing event, bruiloft, tuinfeest of buitengewone verjaardag begint met uw wensen, verwachtingen en dromen.

Stands
BYLEI maakt van uw stand een echte eyecatcher door een doeltreffende wijze van presenteren, waarbij uw verwachtingen centraal staan. Niet standaard maar doordacht.

Concepts
BYLEI creëert ‘schepsels’ door combinaties te leggen tussen de linker- en rechterhersenhelft. Beide helften zijn nodig om te komen tot een juiste vertaling van eigen droom of gedachte. Deze gedachtestroom vertaalt BYLEI in een concept.

BYLEI in het kort

Organisatie op gebied van

Catering
Corporate Events
Evenementen
Incentives
Sportief

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

BYLEI


Bomanshof 6 5611 NJ Eindhoven
040-245 88 49 Klik om te bellen