Boot Media & Entertainment


Edisonweg 7F 1821 BN Alkmaar
072 707 4448 Klik om te bellen

Over Boot Media & Entertainment

WIE:

Mijn naam is Loes Hoogland-Boot, aangenaam!

Na twee afgeronde studies (Bachelor of Tourism – HBO Nederland, 2008 en Master of Science in Communications – VU Amsterdam, 2009) en een korte carrière in retail ben ik in 2011 gestart met mijn eigen bedrijf, Boot Media & Entertainment. 

Waarom? Ik ben graag de schakel tussen enerzijds mijn uitgebreide netwerk van vrienden en bekenden die allemaal ZZP’er zijn in uiteenlopende branches en aan de andere kant mensen die hulp kunnen gebruiken op het gebied van media, entertainment of communicatie. 

“Klinkt leuk Loes, maar wat doe je dan precies?”

Ik maak bijvoorbeeld je nieuwsbrief en social content, ik schrijf teksten voor je website en ontwerp je drukwerk. Voor live muziek of ander entertainment voor je feest ben je bij mij aan het juiste adres. Maar ik maak ook het draaiboek voor je bruiloft, ik ben je ceremoniemeester of help je bij de organisatie van de kerstborrel. 

Kortom, ik regel graag dingen voor anderen, ik neem taken uit handen en maak snel inzichtelijk wat er moet gebeuren. Ik zie wat er nodig is en wie we daar het beste voor kunnen inzetten. Altijd op maat, uniek, persoonlijk en vertrouwd.

Bel, app of mail me als je mijn hulp ergens bij kunt gebruiken! 

WAT:

LIVE MUZIEK & ENTERTAINMENT
Je feest is niet compleet zonder muziek. Of het nou een DJ met saxofonist is of een complete band: live muziek maakt je feest helemaal af! 

Maar ook voor een fotograaf, pubquiz, een (muzikale) bingo of een bijzondere openingsact kun je bij mij terecht. 

Met een uitgebreid netwerk van bands, acts en artiesten vind ik altijd een passende invulling voor jouw feest.

COMMUNICATIE
Als freelance communicatiespecialist kan ik je helpen bij allerlei zaken. Van het schrijven van (zakelijke) content voor bijvoorbeeld je website, een nieuwsbrief of je socials tot een totale restyling van je huisstijl; ik help je er graag bij.

Samen met een fantastisch netwerk van de beste vormgevers, online helden en SEO-tijgers maken we van jouw communicatievraagstuk een succes!

IETS TE VIEREN? LEUK!
Maar waar begin je…? Laat mij je erbij helpen! Inmiddels heb ik al vele feesten mogen organiseren en begeleiden. Van bedrijfsfeesten tot verjaardagen en van housewarmingparty tot bruiloft in het buitenland. 

Samen brainstormen we over de juiste invulling aan de hand van je budget. Daarna stellen we een draaiboek op. Het regelwerk neem ik je graag uit handen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten!

WAAR:

Ik werk vanuit Alkmaar, maar opdrachten kunnen in heel Nederland zijn.
(Of op Ibiza. Of een ander zonnig eiland.)

Boot Media & Entertainment in het kort

Organisatie op gebied van

Amusement
Catering
Corporate Events
Evenementen
Kinderen
Recreatief
Teamtrainingen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Boot Media & Entertainment


Edisonweg 7F 1821 BN Alkmaar
072 707 4448 Klik om te bellen