Ateliers Westerdok


westerdok 318 1013 BH amsterdam
020-4210151 Klik om te bellen

Over Ateliers Westerdok

Ateliers Westerdok: kunstzinnige workshops, teambuilding en creatief vergaderen voor bedrijven, instellingen en organisaties.

In een inspirerende omgeving aan de kade van het Westerdok, liggen onze ruime, lichte en sfeervolle ateliers. Onze multifunctionele ruimten zijn geschikt voor diverse doeleinden: voor vergaderingen en presentaties, inspirerende bijeenkomsten, netwerk borrels of feestelijke bijeenkomsten.

U kunt in onze ateliers met uw collega's of gasten aan de slag: kunstwerken maken, nieuwe ideeën opdoen, onderlinge contacten stimuleren, samenwerken of gewoon plezier hebben met elkaar.

Door middel van een van onze creatieve workshops, onder begeleiding van onze professionele kunstdocenten, ontdekt u onverwachte talenten bij u en uw medewerkers.
De inhoud van de workshop bepalen we samen en is natuurlijk afgestemd op uw specifieke wensen. Omdat wij samenwerken met galeries, musea en restaurants, is het ook mogelijk een dagprogramma voor u te maken. Een museumbezoek, een boottocht door Amsterdam of na afloop met het team uit eten in een restaurant kunnen de aanleiding of de afsluiting zijn van een
inspirerende middag schilderen.

De ateliers op de begane grond zijn geschikt voor groepen tot 100 personen. Op één hoog zit het Digitale Atelier, geschikt voor 15 personen. Ateliers Westerdok schenkt fairtrade koffie en thee. Daarnaast kan in overleg met u een (biologisch) lunch, buffet of borrel verzorgd worden.

Foto's

Ateliers Westerdok in het kort

Organisatie op gebied van

Catering
Coaching
Corporate Events
Evenementen
Incentives
Kinderen
Recreatief
Teamtrainingen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Ateliers Westerdok


westerdok 318 1013 BH amsterdam
020-4210151 Klik om te bellen