Almelo Theaterhotel


Schouwburgplein 1 7607 AE Almelo
0546803000 Klik om te bellen

Over Almelo Theaterhotel

Theaterhotel Almelo ligt centraal in een prachtige en unieke omgeving. Aan de ene kant midden in het centrum, aan de andere kant in de natuur van Twente. Ervaar de pure luxe en geniet van de sfeervolle ambiance! Theaterhotel Almelo biedt een diversiteit aan mogelijkheden op ieder niveau. Van een ontspannen avond theater naar een uitmuntend en groot congres. Culinaire kunsten worden op spectaculaire wijze getoond.

Met totaal 196 kamers, 3 restaurants en diverse zalen is Theaterhotel Almelo een ideale locatie voor een complete mini vakantie of een zakelijk verblijf. Daarnaast zijn de faciliteiten zoals het zwembad en de sauna een perfecte manier om na een inspannende dag, te ontspannen.

De unieke combinatie van hotel, restaurant, vergader- en congrescentrum maken de vergadermogelijkheden van het Theaterhotel eindeloos. Van kleine meetings of zakendiners tot grote bedrijfsevenementen, onze locatie en ervaren medewerkers bieden u alle faciliteiten die u nodig heeft! Momenteel beschikken wij over een capaciteit van 2 tot 3500 personen. Onze zeer uitgebreide en flexibele staf van totaal 200 medewerkers kan u in alle disciplines van dienst zijn: van toneelmeester en geluidstechnici, tot ervaren horecamedewerkers en deskundige PR en marketingmedewerkers.

Foto's

Theaterhotel Almelo

Almelo Theaterhotel in het kort

Organisatie op gebied van

Amusement
Catering
Corporate Events
Evenementen
Kinderen
Recreatief

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Almelo Theaterhotel


Schouwburgplein 1 7607 AE Almelo
0546803000 Klik om te bellen